Wolf's Rain- Find your Paradise
Felhívás!

Kedves Vendégeim! 

Az oldal végleg bezárta a kapuit. Nem lesz több frissítés!

 
Domb a hold fele
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Wolf's Rain
 
Én és a Wolf's Rain
 
Haláli...:D
 
A Wolf's Rain műhelyében
 
Farkasok
 
Multimédia/ Letöltés
 
Find your Paradise
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Fan
 
Extrák
 
Warning!
 
Gravity
 
Find your Paradise
 
Linkcseréim
 
Epizódleírások


by Fehér


1. rész: A vonítás városa
Freeze City városába egy vadász érkezik. Quent Yaiden farkasokra vadászik Blue nevű kutyájával együtt, habár a legenda szerint, amelyet a kocsmáros is elmesél, azok már több mint 200 éve kihaltak. A városban azonban több farkas is él, egyikőjük pedig Tsume, aki egy rablóbanda vezéreként a nemesek tartalékaira csap le. Tsume és társai hatalmas, halottnak tűnő, fehér kutyát találnak a gyülekezőhelyüknél lévő fa gyökereinél. Kiderül azonban, hogy nem kutyáról van szó, és nagyonis eleven, megöl két embert is, majd elvonulva farkasszemet néz Tsumével. Összecsapásuk után a fehér farkas Quenttel találkozik, aki lelövi, az állat testét pedig Freeze City laborjába viszik, ahol a tudósok tanulmányozzák Chezát a virágok hajadonját Cher Degree vezetésével, akit ex-férje: Hubb Lewbonski „zaklat”. Hubb megismerkedik Quenttel is, aki beszámol a farkasokról. Az idáig alvó Cheza felébred a farkas vér miatt. Miközben Tsume újabb rajtaütést hajt végre bandájával a nemesek ellen, és az akció közben elveszti egyik társát, a fehér farkas egy újabb állat: Hige segítségével megszökik, aki szintén emberi illúziót visel, hogy el tudjon vegyülni az emberek közt. Hige végül rábeszéli az idegent, hogy neki is hasonlóan kellene tennie. A fehér farkas elmeséli, hogy ő Kiba és virágillat csalta ide a városba, úticélja pedig a Paradicsom.

2. rész: Toboe, aki nem vonít
Toboe, a fiatal farkas magára maradt, ezért Freeze City mocskos negyedeiben küzd az életben maradásért. Találkozik Quent Yaidennel, aki le akarja lőni, ám Tsume megmenti őt, de nem engedi, hogy vele tartson. Toboe emberek közt nőtt fel, gazdájra vágyik, ezért farkas, és emberi alakban is találkozik egy Leara nevű lánnyal, akit hazáig követ, ám mikor véletlenül megöli annak sólymát leleplezi magát. A kétségbeesett helyzetből újra Tsume menti meg, aki ezúttal magával viszi.
Cheza ébredéséről mások is tudomást szereznek. Kiba és Hige a városban portyáznak emberi alakban, ám a virágillat onnan árad, ahonnan nem rég szabadultak, ezért elfogatják magukat, hogy újra a a laborba jussanak. A börtön celláiból is megszökve Cheza fele indulnak, de elkésnek, egy fehér maszkos férfi szintén eljött a Virágok Hajadonjáért, hogy ellopja, és elkábítja a tudósokat, Chert is. Eközben Hubb nyomozni kezd a laborban talált szőrmintákkal kapcsolatban és felkeresi Quentet.

3. rész: Rossz társ
Hubb, miután elbeszélget Quenttel meglátogatja kórházban lévő ex-feleségét. A vadász mesél neki a Hold könyvéről, egy ősi pogány írásról, ami a farkasok legendájáról szól. Hubb nyomozni kezd a könyv után, de nem talál róla információt. Chezát ellopja a fehér maszkú, titokzatos nemes Kiba szemei láttára. A lány sikolyát messziről Toboe és Tsume is meghallja. Az esemény hatására Toboe faggatni kezdi Tsumét, aki azonban elzavarja magától és a fiú így újra magára marad, de nem sokáig, ugyanis ezúttal Higével és Kibával fut össze, akik a csatornákban rejtőzködnek. Toboe újra találkozik Learával, aki sikoltozni kezd felhívva a közelben tartózkodó Quent figyelmét, de megmenekülnek, eközben Tsume Blueval fut össze, és kényelen szembenézni emberei árulásával is, akik eladták őt a hatóságoknak. Blue megsebesíti a férfit, akinek sikerül megszöknie, vérének illata segítségével Kibáék megtalálják őt. Mivel a Virág eltűnt a városból nincs értelme maradniuk, a 4 farkas elhagyja a várost egy rajtaütés keretében. Hubb is a helyszínre megy Quenttel, hogy bebizonyítsa igazát, hogy nincsenek farkasok, ám a városból való menekülés helyszínén állatok mancsnyomait találják meg és nem emberekét. Orkham nagyúr, akinek laborjából ellopták a Virágok hajadonját utasítja embereit, hogy szerezzék vissza.

4. rész: Sebek a pusztaságban
A 4 farkas: Kiba, Hige, Toboe és Tsume a városon kívül, a pusztákon kóborolnak, ám Tsume nem hajlandó tovább velük utazni. Toboe utána megy, így ők ketten elszakadnak Kibáéktól. Toboe véletlenül életre kelt egy hatalmas harci robotot, ami üldözni kezdi őket. A hajsza során a fiú közelebb kerül Tsuméhoz, de a kaland majdnem az életükbe kerül. A gépszörnytől Kiba menti meg őket, aki rossz előérzete miatt visszafordult. Így a 4 farkas tovább folytatja együtt az utat.
Eközben Cher és Hubb együtt vacsoráznak, a nő pedig megkéri a férfit, hogy gondoskodjon a lakásáról, amíg elutazik. Hubb Cher otthonában megtalálja a Hold könyvét.

5. rész: Eltévelyedett farkasok
A 4 farkas egy városba ér a virág illat miatt, ám kiderül, hogy csupán régen nyíltak itt a Holdvirágok. A helyen nagyon sok a farkas, akiket egy Zari nevű vezet. Nem épp kedves vendégszeretetük ellenére a városban maradnak, és míg Hige jól megtömi a hasát, Toboe Tsuméval tart, addig Kiba büszkesége miatt összetűzésbe kerül a város farkasaival, akik nem hisznek a Paradicsom létezésében. A város állomásán másnap újra összefut a csapat, ahol tanúi lesznek a kellemetlen valóságnak: a farkasok kutyákként húzzák a vagonok szánjait. A nyomorult sors felzaklatja Kibát, aki ezúttal Zarival tűz össze, amint egy öreg farkas belehal a nehéz, megszégyenítő munkában. Az incidens után Kiba és Zari kioktatják egymást.

6. rész: Az örökösök
Zari elmeséli, hogy falkájának nagy részét elvesztette a Paradicsom keresése közben. A városból kivezető alagútban lévő mérges gázok ölték meg a társait, és hiába múltak el, a helyet már képtelenek elhagyni, mert beletörődtek sorsukba. Miközben Kiba sebei miatt pihen, és mesél a még mindig kissé szkeptikus Tsumének kölyökkoráról, Hige csapdába esik, a város farkasai pedig nem segítenek rajta. Toboe szemtanúja az egésznek, ezért figyelmezteti Tsuméjékat. Kiba úrrá lesz sebein, számonkérik Zarit, akit már nem tiszteli a falkája, azért fellázadnak ellene, majd magára hagyják. A csapat segítségével kiszabadítja Higét, majd elhagyják a várost az útmutatása alapján.

7. rész: A Virágok Hajadonja
Darcia lopta el Chezát, a virágok hajadonját, aki a törvényes tulajdonosa, ugyanis családja hozta létre őt. A nemes a segítségével szeretné feléleszteni a kómából Hamona nevű kedvesét, aki Ledőlt tornyának egyik termében szunnyad. A sikloját megtámadja Orkham nagyúr csatahajója, amin Cher is ott van, ugyanis a katonákkal együtt egy érzékelő radar segítségével ő is keresi a lányt. Darcia hajóját lelövik, de előtte Cheza kiesik a gépből, miután megérzi a közelben járó Kibát. A 4 farkas egy tópartnál találkozik a Virágok hajadonjával, ahol Cheza és Kiba azonnal elvarázsolják egymást. A kert, a hely régen a Darciáké volt, de elbuktak már régen, évekkel ezelőtt, elmennek az elpusztult laborba, ahol Cheza született. Orkham nagyúr katonái üldözik őket, Cher is megpillantja a lányt a fiúkkal együtt, és megdöbben, amiért mosolyt lát Cheza arán, aki szemlátomást boldognak tűnik az idegenekkel. Az üldözők elől a lány segítségével oldanak kereket.

8. rész: Altatódal
Cheza és a farkasok együtt vannak. A lány egy altatódalt énekel nekik, melytől megálmodják lelkük legfőbb vágyát. Másnap Toboe és Hige ruhákat szereznek Chezának, ám a katonák még mindig keresik őket. Egy másik, megörgedett és elszáradó viráglénnyel, Hanobitoval találkoznak, aki azt akarja, hogy Cheza vele maradjon, ám a farkasok mellett dönt a lány, így az meghal. Cheza kikéri a farkasok engedélyét, hogy tényleg velük maradhat-e. Cher is találkozik velük. A szeme láttára alakul át Kiba farkassá, amely látvány teljesen megdöbbenti a nőt, aki elszakad Orkham nagyúr csapatától. Egy vásárban próbál ráakadni a lányra, ám a tömegben elsétálnak mellette, és mire feleszmél már csak káprázatnak tűnik az egész. Quent megérkezik.

9. rész: Kétségek
Hubb eltűnt ex-felesége után nyomoz, ezért felkeresi Orkham nagyúr egyik szeretőjét. Cher és Quent egy bárban iszogatnak, miközben Bluet a férfi kinn hagyja a fogadó bejáratánál megkötve. Chezáék elhaladnak mellette, mire morogni kezd, ám a lány megnyugtatja, ugyanis felismeri a Blueban rejtőző farkast. Bluet megérinti Cheza és szeretne vele menni, ám kötele nem engedi, és a közeledő katonák szintén távozásra kényszerítik Kibáékat. Másnap Quent elhunyt családja fényképeit nézegeti, utalva szomorú múltjára, majd egy szörnyű villanás miatt, amely az emlékeiből jön majdnem lelövi Bluet, aki egy katonák miatt leütött kisfiú sebes fejét nyalogatja. Quent beköti a fiú sebeit, aki aztán távozásra inti. De közben Blue kinn marad kikötve és a katona, akitől megmentette a fiút felismeri és elkezdi verni, majd le akarja lőni, mire a kutya elszakítja kötelét. Mire Quent kiért Bluenak csak a széttört, véres nyakörvét találja meg. Kibáék előkészítik szökésüket, ugyanis a katonák körbe vették a területet. Az akciójuk sikerül, ám közben összefuttnak Quenttel, aki megpillantja a véres, sebesült Bluet és maradásra nyugtatja. A farkasok megmenekülnek a vadásztól és eltűnnek a közeli Halál erdejében, ahová nem tudják követni a katonák sem, ám mire Quent viszatér Bluenak csak hűlt helyét találja. Cher egy árusnál lát egy képet III. Darcia képéről, majd mikor elmegy a Darciák temetőjébe magába Darciába is belebotlik.

10. rész: A hold pusztítása
Cher kénytelen élvezni Darcia vendégszeretetét, aki cserébe Chezáról mesél neki. Kibáék keresik a kiutat A Halál erdejéből az idővel harcban állva, ugyanis Cheza száradni kezd napfény és víz hiányában. Végül egy titokzatos szellemlény, egy Bagoly segítségével kijutnak átverekedve magukat néhány vérszomjas bogáron.

11. rész: Elveszett irány
Orkham nagyúr jósa megjósolja a világ végének közeledtét. Hubbot letartóztatják, ugyanis Cher keresésével tiltott, titkos nemes dolgokba is beleártotta magát, ami összefügg azzal, amin az ex-felesége dolgozott, vagyis Chezával. Egy újabb nemes: Jaguara erői indulnak meg és elkezdenek hódítani megölve Orkham nagyurat, akinek csapatai kétségbeesett harcot kezdenek. A zűrzavart kihasználva Hubb megszökik, majd elhagyja Freeze Cityt felfigyelve arra, hogy a hold vörössé vált. Cher tiltott szobákba nyit be Darciánál, ezért a férfi egy székhez bilincseli, majd elindul Chezáért. Cheza a farkasoknak egy gyönyörű varázslat keretében a telihold fényében fürödve holdvirágokból kirakva megmutatja a Paradicsom felé vezető utat, de ekkor megjelenik Darcia, aki a farkasokra hajójának lézereivel csapásokat mér, a lányt pedig elviszi.

12. rész: Ne tedd ezt, Blue
Jaguara katonái, amíg a férfi távol van, behatolnak annak Ledőlt tornyába. A riasztó hangjára az elkábított Cher felébred, majd távozik. Mire Darcia Chezával visszatér Hamonát holtan találja. A farkasok sebeiket nyalják, mire régi ismerősbe botlanak, akiket megmentenek néhány árustól, akik el szeretnék adni. Blue elmeséli életét Higének. Az újra felbukkanó árusoktól, akik tudván immár, hogy farkasokkal van dolguk, és ezért el akarják őket adni Jaguarának, egy idős házaspár segítségével menekülnek meg. Kibáék folytatják utukat Darcia ledőlt tornyához Blueval együtt, Hubb pedig, aki a ex-feleségét keresi továbbra is Quenttel tart.

13. rész: Férfias panaszok
A farkasok Darcia ledőlt tornya fele tartanak. Hubb tovább keresi ex-feleségét, aki látja gyülekezni az égen Jaguara cirkálóit. A háborús erők gyülekezőjének a két férfi is tanúja. Hubb visszaemlékezik boldog házaséveire, majd végre egymásra talál Cherrel egy városban. A 3 ember a nő kérésére együtt indul meg a ledőlt toronyhoz.

14. rész: A ledőlt torony
Hóvihar akadályozza a farkasokat, akik kénytelen meghúzódni, Kiba viszont előre megy és a ledőlt toronyban összecsap a kedvese halála miatt összeroppant Darciával. Megérkeznek az emberek is, majd a csapat többi része is. Quent le akarja lőni Kibát, de Blue az útjába áll. A megkeseredett Darcia feladja a küzdelmet, de váratlan fordulat következik ekkor: megjelennek Jaguara cirkálói, amik porig rombolják a tornyot és a katonák elragadják nemcsak Chezát, de Bluet, Hubbot és Chert is. Darcia halott kedvesével a karjaiban nézi egy magaslatról a pusztítást, majd eltűnik egy fénysugárban. Quent magára marad és Kiba is eltűnik a többiek mellől, akik hívják őt, ám vonításuk válasz nélkül marad.

15. rész: Szürke farkas (ismétlő rész)
Ez az epizód az előző részeket foglalja össze Tsume elmesélésében.

16. rész: Álom utazás (ismétlő rész)
Ez az epizód az előző részeket foglalja össze Toboe elmesélésében.

17. rész: Virág illat, farkas vér (ismétlő rész)
Ez az epizód az előző részeket foglalja össze Hige elmesélésében.

18. rész: Emberek, farkasok, és a Hold könyve (ismétlő rész)
Ez az epizód az előző részeket foglalja össze az emberi szereplők elmesélésében.

19. rész: Egy oázis álma
A csapat Kiba nélkül folytatja útját. A hóesésben megtalálják a teljesen átfagyott Quentet, aki mellé odafekszik Toboe hogy felmelegítse. A férfi összetéveszti Blueval, majd halott kisfia jelenik meg a szemei előtt, mire sírva fakad „álmában”. Másnap Qeunt barna szőrszálakkal az oldalán ébred fel. Toboe a többiek után indul, akikkel indiánok vendégszeretetét élvezheti, viszont amikor folytatnák útjukat nem akar velük menni. Kiba furcsa, paradicsomszerű helyen ébred fel, ahol találkozik egy Myu nevű hiúzlánnyal, akinek elmeséli a múltját.

20. rész: Eszmélés
Feltárul Toboe szomorú múltja. Tsuméék megtalálják a mérgező bokor alatt fekvő Kibát és leviszik az indián elöljáróhoz, aki felébreszti álmából, így Myutól búcsúzva a fiú az Örökkévalóság kertjéből visszatér a valóságba. A 4 farkas együtt folytatja útját, de előtte Toboe megkéri Ikhet és kutyáját, hogy a rajta lévő szag alapján keressék meg Quentet, akinek élelmet és italt ad. Amikor elmeséli neki, hogy egy farkas kérte meg, hogy segítsen neki, a vadász természetesen nem hiszi el.

21. rész: Vörösen ragyogó csata
Orkham nagyúr és Jaguara csapatai egymással háborúznak. Kibáék is beleavatkoznak és megmentik a Parancsnokot, aki szintén szemtanúja lesz így a farkasok legendájának igazának. Eközben Cher és Hubb szökésen dolgozik egy katonai kocsiban, de miután sikerül béklyóikból szabadulniuk, hogy segítsenek Chezának és Bluenak is egy Jaguara-cirkáló jelenik meg, amelynek sugara elragadja a férfit és a virágok hajadonját. Bluet és Chert a Parancsnok menti meg. A két nő együtt folytatja útját Jaguara városa fele.

22. rész: Egy hullócsillag darabkái
Quent menekültekkel utazik együtt, ahol összetűzésbe kerül néhány hisztérikus őrülttel, akik a világ végének közeledtéről őrjöngtek. Hubb és Cheza megérkeznek, a férfit egy börtönbe zárják, mely folytán a férfi különös ismeretségre tesz szert egy szomszédos cellában raboskodó nő személyében, aki megérzi rajta a virág szagát. Blue és Cher kocsival közelednek a város fele, míg a farkasok egy jegtáblákkal borított tengeren kelnek át, ahol óriási rozmár támadja meg őket. A szörnyeteg majdnem végez velük, ám Toboe-ban felébred az ősi farkas ösztön, aki bajba jutott társai segítségére siet belecsimpaszkodva a behemót szemébe, ami őrjöngése folytán szétveri saját magát a kemény jeges sziklákon. A haldokló rozmár felajánlja húsát a farkasoknak, majd miután kileheli lelkét Kibák azt mondják Toboénak, mivel a kölyök kivívta náluk a tiszteletét, hogy mivel az ő első zsákmányáról van szó, elsőnek ehet belőle. Jaguara farkashúsból készült vacsorája közben az üveggömbbe zárt Chezában gyönyörködik.

23.rész: A fekete város szívdobogása
Mindenki megérkezik Lost Citybe, Jaguara városába. Quent a felsőbb körökbe kerül egy véletlenül szerzett ID azonosító miatt. Cher és Blue gördeszkásokkal találkoznak, majd ők is szereznek azonosítókat. Toboe Higével, Kiba pedig Tsuméval folytatják útjukat, hogy felmérjék a várost. Kibáék meg is találják a kastélyba való kaput, de veszélyes lenne azon keresztül bejutniuk, ezért a gördeszkások segítségével hátsó bejáratot keresnek és az árkokban futó hatalmas energiakábeleket követve elindulnak. Jaguara várja a kiválasztott farkast. Hige úgy mozog a városban, mintha korábban járt volna itt. Különös hangok szólalnak meg a fejében, melyek az őrületbe kergetik, így elszakad Toboétól. A meggyötört Higét észreveszik Jaguara farkasvadászai, azonban nem bántják, ugyanis felismerik a nyakörvét.

24.rész: Egy csapda szaga
Hige a városban kóborol a hangoktól gyötörve. Cher és Blue a felső szintre jutnak, ám túl egyformának találnak mindent és a kastélyba vezető utat sem találják, ezért vesznek egy térképet. Találkoznak Jaguara farkasvadászaival, akik megkérdik tőlük, hogy honnan valók, és amikor azt hazudják hogy Kiroysból, azok önelégülten eldicsekszik, hogy ők pusztították el annak idején azt a várost. Észreveszik hogy Blue farkas, ezért a lány elszakad Chertől, majd a gyötrődő Higével találkozik, akinek elpanaszolja az igazságot, miszerint a farkasok végig ártatlanok voltak. Hige menekülésre hívja Bluet. Jaguara extatikus táncot jár varázstermében. Toboe magányosan próbál valamilyen utat találni. Megpillantja Quentet és és megkönnyebbül, hogy jól van, de Jaguara vadászai felkapják. Kiba és Tsume elszakadnak egymástól a kastélyban és egyedül mennek tovább. Tsume egy terembe kerül, ahol kitömött, nyakörves farkasokat pillant meg, mire kelepcébe kerül, Kiba útját pedig páncélos katonák állják. Legyőzi az ellenséget és ugyan sebesülten, de kitartóan megy tovább Cheza illata fele.

25.rész: Csalfa emlékek
Tsumet és Toboét Hubbal szembeni cellákba zárják. A férfi szomszédos cellájában lévő titokzatos nő mesél egy áruló, nyakörves farkasról, aki eladta a falkáját. Később katonák jönnek el az asszonyért és a halott testét kihúzzák a cellából. Hubb döbbenten látja, hogy egy farkas volt az illető, akivel egész végig beszélt. Quent összetűzésbe kerül a farkasvadászokkal, akik leütik és eszméletlenül az utcán hagyják. Blue próbál segíteni Higének, akit kínoz a nyakörve. Vadászokkal kerülnek szembe, akik véletlenül lelövik Higéről a szerkezetet, így el tudnak menekülni. Kiba Cheza fele tart ám Jaguara csapdába csalja. Nemesek hajói érkeznek meg Jaguara báljára. Cher a főkapunál várakozik, amikor egy régi ismerős jelenik meg. Darcia elkábítja a kapunál álló páncélos katonákat, majd a nővel együtt az épületbe lép. Higére hárul a feladat, hogy megmentse csapdába esett társait ezért az energiavezetékeknél maradásra kéri Bluet ő maga pedig elindul a kastélyba, miközben megkezdődik Jaguara Paradicsom-partyja. Chezát az üveggömben kiállítják a táncterembe, Kibát pedig a megkötözik, hogy a vére táplálja majd a holdfényerőművet és a varázslatot. A tánc közben megjelenik Darcia és elkábít mindenkit a teremben, kivéve Jaguarát, akivel farkasszemet néz.

26.rész: A holdfény erőmű
A varázslat kezdetét veszi ezért egész Lost City áram nélkül marad, kivéve a kastélyt. Blue emberkét találkozik Quenttel és elmeséli neki az igazságot Kiroys városának tragédiájáról, de a férfi nem akar hinni neki, ugyanis makacs saját hitéhez, miszerint farkasok mészárolták le a családját. Blue kétségbeesik és apának nevezi őt, mire a férfi felismeri benne a kutyáját és odaszaladva hozzá átöleli. Az áramakadozások miatt Tsume és Toboe kiszabadulnak és segítenek Hubbnak is. Megjelenik Hige, de Tsume árulónak nevezi és elmondja neki hogy látta a kitömött farkasokat. Hige azt állítja, hogy nem tudja, hogy kicsoda valójában, csak Toboe tart ki mellette. Együtt elindulnak a táncterembe. Darcia szembenéz Jaguarával, aki leveszi a maszkját. Kiderül, hogy a nő Hamona ikertestvére és azért ölte meg őt, mert őrülten szerelmes a férfiba, akit minden áron magáénak akar. A nemesek Paradicsomának megnyitása kezdetét veszi és Cheza száradni kezd, de Kiba erőt vesz magán, megszabadul a szíjaktól és tönkre teszi a gépet. A hamis Paradicsom szétesik, mire Jaguara őrjöngeni kezd és egy mérgezett tőrt döf Darciába, amikor átöleli. Cher kiszabadítja Chezát börtönéből. Mivel Darcia visszautasította őt Jaguara meg akarja ölni, hogy az örökre az övé lehessen. A megérkező Hige menti meg Darciát. Higét Jaguara megsebesíti. A nő összeméri erejét a megérkező Kibával, végül a feléledő Darcia szúrja le Jaguarát. A férfi elmondja Kibának, hogy ő a kiválasztott, majd egy holdkővel a kezében távozik a kastélyból. Az egymásra talált párok összeölelkeznek, kivéve Bluet és Higét, a súlyosan megsérült fiút ugyanis Toboe és Tsume támogatják ki a kastélyból.


A 4 OVA


27.rész: Ahová a lélek távozik
A világ vége közeledik, a vörös hold beborítja az egész eget, Lost city is az enyészet és a pusztulás, zűrzavar, halál birodalmává vált. Cher és Hubb a várost elhagyva céltalanul mennek előre, mikor egy kocsit találnak. Blue és Quent is kénytelen volt távozni a találkozóhelyről. A vadász nem akarja hogy Blue vele maradjon, de a lány makacsul ragaszkodik hozzá. Baleset történik, Bluet majdnem elüti egy őrült autó, de a férfi megmenti, így ő sérül meg és eszméletlen testét a lány vonszolja tovább. Cher és Hubb találja meg őket, akik kietlennek látják sorsukat, de egymásnak még meg vannak. Hige és a többiek nem találják a megbeszélt helyen Bluet ezért ők is elhagyják a várost. Cheza próbálja begyógyítani a sebét. Végül a csapat egymásba botlik, Hige és Blue pedig „átölelik egymást”. Az utat együtt folytatják. A farkasok a kocsi mellett futnak Blue és Hige kivételével. De tragédia történik. Egy földrengés miatt a jármű szakadék széléhez sodródik és a leomló sziklapárkány magával sodorja. Mindenkinek sikerül kiszállnia a kocsiból kivéve Chert, aki lezuhan a mélybe, majd meghal a lesiető Hubb karjaiban.

28.rész: A bűnbánat lövése
A csapat immár Cher nélkül folytatja útját, de Hubb próbálja elkísérni a farkasokat. Quentnek rohama van a kiszáradás miatt, de Cheza segít neki. Toboe kifejezi, hogy ő ragaszkodik az öreghez, ezért megkéri őt Blue, hogyha történne vele valami vigyázzon rá. A kocsi végleg leáll, ezért kénytelenek gyalog tovább menni. Quent felébred és lelki sokként éri a tudat hogy farkasok vannak körülötte. Makacsul ragaszkodik emlékéhez, miszerint a farkasok felelősek családja halálért, emlékszi egy felemás szemű farkasra is. Kijelenti, hogy Blue nem a kutyája többé, majd elindul egy homokviharban. Blue Higével tart és elmondja neki, hogy szeretne a Paradicsomba menni. Hirtelen lézer hasítja fel az eget és elpusztítja a Pecsét tornyát. Toboe Quent után megy és beszélget vele. Az eltűnő homokviharból Darcia jelenik meg, aki a vadász útjában áll. Quent felismeri a férfiban a hajdanán városában járó felemás szemű farkast. Fegyvert szegeznek egymásra, de Toboe közéjük ugrik és Quent lövése őt éri.

29.rész: Áradat, idő
A megőrült Darcia lelövi a Toboe előtt gubbasztó Quentet is. A haldokló fiú odatlja magát hozzá, majd hozzábújik arra kérve őt, hogy hadd aludhasson mellette. A férfi, mikot Toboe ráhajtja fejét a kezére felismeri azt a farkast, aki annak idején felmelegítette a havas vidéken. Egymás mellett halnak meg. A későn érkező farkasok, Cheza és Hubb gyászolnak. Hubbot Kiba menti meg Darciától. Kénytelenek tovább menni, mert a világ kezd szétesni, de Tsume még ott marad Toboénál és meggyónja neki a múltját. Cheza felébreszti a Minden Magok fáját, amely felett Darcia szétrombolta a Pecsét tornyát. A Paradicsom bejárata egy hegynél van, hova elkezd a csapat felmászni, de Hubb egy földrengés mitt a mélybe zuhan. Kiba a hegytetőn megpillantja a felemás szemű farkassá változott Darciát.

30.rész: Farkasok ideje
Őrült harc bontakozik ki Darcia és a farkasok közt. Darcia halálosan megsebesíti Bluet és Higét, kik egymás mellett halnak meg, Hige a későn érkező Tsume által, akit megkér arra, hogy enyhítsen szenvedésein. Darcia tépni kezdi Chezát, aki aztán a hegy kráterébe esik, ahol a Paradicsom bejáratának kell lennie. Darcia és Tsume is összemérik erejüket, de Tsume nem éli túl a találkozást. Kiba és Darcia immár a kráterben küzd meg egymással, de Kiba marad alul. Cheza elmondja Darciának hogy a vére mérgezett volt. A sötét farkas meglátja a viráglány zöld vérét, amint egy hosszú csíkot húzva a kráterben található folyóba ömlik, amelyre ráteszi mancsát, de ekkor egy villám sorvasztja el, amely csak aranyló szemét hagyja meg. A haldokló Cheza és Kiba átölelik egymást. Cheza mesél Kibának a következő világról, majd mikor összeolvadó vérük tóba ömlik a lány elszárad és ezernyi kis mag hullik ki a testéből, a ruha alatt pedig csak egy árva holdvirág marad. Kiba magányosan vonszolja magát a kietlen pusztán a holdvirággal a szájában, miközben a hó mindent elborít. A világ bezárul és megfagy, amint eljön a világvége, Cheza magjainak hála azonban minden újra kezdődik és a világ hamarosan újra virág ruhát ölt. Kiba alatt megolvad a jég. Amint a víz körülöleli testét még megpillantja a felszín alatt a kitisztuló holdat. Az új, megszületett világban nincsen rossz, Darcia megmaradt arany farkasszeméből azonban sötét anyag áramlik ki, ami beleolvad a földbe. Évezredekkel később a mi világunk bontakozik ki a szmog füstje mögül, ahol az újjászületett farkasok immáron emberi alakban járják a világot. Kiba megérez valami, majd az esőben futni kezd.

 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find Your Paradise
Made by Carcharoth
 
Avatar
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Warning!
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Find your Paradise
 
Warning!

Figyelj a korhatárra!

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról