Wolf's Rain- Find your Paradise
Felhívás!

Kedves Vendégeim! 

Az oldal végleg bezárta a kapuit. Nem lesz több frissítés!

 
Domb a hold fele
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Wolf's Rain
 
Én és a Wolf's Rain
 
Haláli...:D
 
A Wolf's Rain műhelyében
 
Farkasok
 
Multimédia/ Letöltés
 
Find your Paradise
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Fan
 
Extrák
 
Warning!
 
Gravity
 
Find your Paradise
 
Linkcseréim
 
Szereplők horoszkópja

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hubb- Mérleg

  2007.02.23. 07:47

Legjellemzőbb tulajdonsága: diplomácia, kapcsolatteremtés, érzékeny egyensúlyra törekvés. Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amik a lelki nyugalmát felborítják. Nagyon érzéki és lenyugöző viselkedésű. Alapjában véve sznob is, mivel igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, öltözködni, élni. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül. Személyiségét a Vénusz uralja, vagyis maga a megtestesült kellem. Az emberek vonzódnak hozzá, barátságos modora és vonzó megjelenése miatt. Megnyerő, kedves és szellemes - tökéletes vendéglátó és tökéletes vendég. A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. A lelkében dúló állandó feszültséget, labilitást a külső szemlélők nem látják, nem érzékelik. Visszafogott eleganciája, amely sokszor az érinthetetlenség érzetét kelti környezetében, forró testiséget rejt. Minden Mérleg pontosan tudatában van testének és vágyainak. Igényeit is ismeri: olyan társat keres, aki valóban társa tud lenni mindenben. Zenében, szenvedélyes beszélgetésekben, és a testiségben.

Darcia- Skorpió

  2007.02.23. 07:35

Legjellemzőbb tulajdonságai: óriási az önbizalma, rendkívül kitartó, szeret a dolgok mélyére nézni, belelát mások lelkébe. Izgalmas, titokzatos egyéniség. Lebilincselő társalgó. Nagyon határozott ízlése van. Magnetikus egyénisége van, csinos, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenése. Mindenki észreveszi átható tekintetét. Az emberek vonzódnak hozzá, mert felismerik milyen nagy rejtett tartalékokkal rendelkezik. Mindig képes megújulni. Ez a képessége önmagában is elég ahhoz, hogy felkeltse mások irigységét. Akadnak Skorpiók, akik túlságosan kritikusak, támadóak, sot még ijesztoek is, de ez ritka. Akár szeretik, akár gyűlölik, annyi bizonyos, hogy nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális területen nagyszerű sikereket képes elérni, de bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Akaratereje legyőzhetetlen. Szenvedélyes szerető, ösztönei rendkívül jól működnek, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. A Skorpió maga a testiség. Előnnyel indul a többi jegy szülötteivel szemben, ez tagadhatatlan. Ha testiségrol van szó, semmi nem lepi meg vagy tántorítja el.

Blue- Bak

  2007.02.22. 12:54

Legjellemzőbb tulajdonságai: a pesszimizmus, befelé forduló, kitartó, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Szaturnusz révén sok kemény leckét kap az élettől. Olyat, amiőol más már rég összeroppanna. A Bak viszont tanul belőle, nemesedik tőle. Soha nem adja meg magát, hamar megtanulja leküzdeni a nehéz helyzeteket. Nehezen megközelíthető, és csak ritkán mutatja ki érzelmeit. Ez, persze, nem jelenti azt, hogy érzéketlen. Csupán arra utal, hogy nincs meg a kellő önbizalma ahhoz, hogy kimutassa igényeit és belső vágyait. A Bak a legnagylelkűbb a zodiákus jelek között. A szerelemben nem csak lángoló, hanem odaadó is, ami egészen lenyugözi a partnerét, és tényleg sosem okoz csalódást. Ha boldoggá teszik, szeretné, ha ezt mindenki látná, és ezért szívesen jelenik meg társával, és jelzi országnak és világnak, hogy mennyire összetartoznak.

Jaguara és Hamona- Vízöntő

  2007.02.22. 12:50

Legjellemzőbb tulajdonságai: a hagyományok és korlátok felrúgása, új utak keresése az élet minden területén. A Vízöntő-jegyűek akkor születnek, amikor a legzordabb az időjárás, ám amikor épp a tetőfokára hág a farsang, mókáznak, alakoskodnak mulatoznak az emberek. Hát csoda-e, hogy a Vízöntő ember is épp ilyen? Komoly, elgondolkodó, a világ jobbításán fáradozó, aki a vidámság álarca mögé rejtőzik, és soha senki nem tudja meg, mire is gondol, mit is érez, mit tervez éppen. Régi megfigyelés, e jegy szülöttei vannak legkevesebben a föld kerekén. Ami pedig nagy kár, mert különleges embertípus, örök újító, "világmegváltó", jobbra törekvő. Igaz, rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Gyűlöli a formaságokat, s ha csak teheti, új utakon jár. Így aztán már messziről kirí a sorból gondolkodásmódja, viselkedése vagy öltözködése miatt. Kedves, finom, természetes és közvetlen. Akkor boldog, ha társa minden porcikáját érezheti és érti. Kapcsolatai nem felszínesek, sőt: tudja, hogy a mélyben rejlenek az igazi értékek. A testiségben sem kedveli az érintetlenséget: ha szenvedély, hát legyen szenvedély a legjavából. A módját is megadja, mert számára a szépség a legfontosabb.

Cher- Szűz

  2007.02.22. 12:45

Legjellemzőbb tulajdonságai: aprólékosan precíz, munkabíró, nagyszeruen tud spórolni és csak a racionalitás érdekli. Távol áll tőle minden, ami nem kézzelfogható, amire nincs kísérletekkel alátámasztott tudományos magyarázat. De ugyanígy idegenkedik mindentol, ami "csak" szórakozás, kikapcsolódás. Mert csupán egy dolog érdekli: a munka. Mindene a hivatása, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert. Így aztán meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt. Mert az ő tempóját nehéz szusszal győzni. Ráadásul kritikus, a kákán is csomót kereső természete miatt kevesen keresik a társaságát. Érzéseit szégyelli, sokszor nem is igazán tudja kifejezni. Pedig alapjában véve jószívű, szívesen segít másokon. Úgy keveri az ellentéteket, a hideget és a meleget, a szenvedélyt és a tartózkodást, hogy egészen megbabonázza vele környezetét. Ha éppen olyan kedve van, lehűti a legszenvedélyesebb férfi lángolását is. De gyakran megesik, hogy tüzes kedvében találja a közeledni vágyó társ: olyankor perzsel, valósággal lángra lobbantja az érzelmeket...

Toboe- Halak

  2007.02.22. 12:40

Legjellemzőbb tulajdonságai: érzelmes, együttérző, könnyen befolyásolható. A Halak jegyében születtek a legromantikusabb emberek. Önzetlenek, mindenkin segítenek, aki rászorul, sőt önfeláldozók. Családszeretők és társaságkedvelők. Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, csak akkor érzik jól magukat, ha nagy nyüzsgés van körülöttük. Nehezen jönnek indulatba, de ha felbosszantják őket, nehezen csillapodnak le. A Halak szerelmi életét a szerelem bolygója, a Vénusz irányítja, és ez természetesen a kiváltságosok közé emeli őket . Nemhiába szeretnek tetszeni és csábítani, ez az egyik állandó jellemzőjük. Sőt, azt is szereti, ha őt csábítják, és ezért a kezdeményezést mindig a másik félre hagyja. Ez a furcsa kettősség és játékosság a titka vonzerejének.

Hige- Nyilas

  2007.02.22. 12:31

Legjellemzőbb tulajdonságai: széles látókörű, vidám természetű, szívélyes modorú, szellemes, energikus, tele van természetes energiával. Élvezi a független életet. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, elég gyakran fejezi ki tetszését és nemtetszését. Ez utóbbit olykor olyan nyersen, hogy megbántja vele az embereket. Ezt nem rosszindulatból, sokkal inkább őszinteségéből teszi. Rossztulajdonságai közé tartozik az is, hogy nincs időérzéke. Mindig mindenhonnan elkésik. Bármennyire szeretne ezen változtatni, bizony nagy erőfeszítések árán se igen sikerül. Bármit képes megtenni azért, hogy kibújjon a felelősség alól, amelyet terhesnek tart. Mivel kalandszerető, ez meglehetősen nagy kiváltság. Hódításainál titokzatossága, jókedve és kalandvágya a sikerek kulcsa.

Tsume- Kos

  2007.02.22. 12:19

Tulajdonságok: robbanékonyság, becsvágy és bátorság. Állandóan összeütközésbe kerül környezetével és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc azonban nem töri le, még be sem gyógyultak a sebei (akár testi, akár lelki), ő már újra a küzdőtéren található, új célért, új eszményért, új dicsőségért harcol. Nincs érzéke ahhoz, hogy megkülönböztesse a kicsit a nagytól, a lényegest a lényegtelentől, mert csak rohanni tud. Ha arra kényszerül, hogy lépésben haladjon, elbizonytalanodik, kedvét veszti. Nem kifejezetten hűséges típus, folyton az újdonság varázsát keresi. De ha egyszer megtalálja valódi társát, akkor nem hagyja el többé a világ minden kincséért sem...

Kiba- Bika

  2007.02.22. 12:16

A Bika jegyében született ember legjellemzőbb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Nehéz kihozni a sodrából. Minden tettét alaposan megfontolja, és nem szívesen kockáztat. Befolyásolhatatlan. Mereven ragaszkodik a múlthoz, a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Makacsságával sokszor haragítja magára a világot. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. A materialista felszín alatt a legérzékibb zodiákus a Bika. Erotikus kisugárzása nem hivalkodó, inkább gyöngéden, finoman teljesedik ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy a hús és az érintés izgalma hidegen hagyná... sőt... Ráadásul éppen úgy szeret adni, mint kapni, és ez bizony hálás kapcsolatokat szül.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find Your Paradise
Made by Carcharoth
 
Avatar
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Warning!
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Find your Paradise
 
Warning!

Figyelj a korhatárra!

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról