Wolf's Rain- Find your Paradise
Felhívás!

Kedves Vendégeim! 

Az oldal végleg bezárta a kapuit. Nem lesz több frissítés!

 
Domb a hold fele
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Wolf's Rain
 
Én és a Wolf's Rain
 
Haláli...:D
 
A Wolf's Rain műhelyében
 
Farkasok
 
Multimédia/ Letöltés
 
Find your Paradise
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Fan
 
Extrák
 
Warning!
 
Gravity
 
Find your Paradise
 
Linkcseréim
 
Farkas Egyetem (híres farkasok, farkasos történetek)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Ruby, a farkas- Egyszer volt, hol nem volt

  2013.10.27. 21:50

Az Egyszer volt, hol nem volt című fantasy tv filmsorozat a mesevilágba kalauzolja el a nézőket. Hófehérke és a herceg a boldog befejezésre készül, azonban az esküvőre betoppan Regina, a Gonosz királynő, aki, miután a mérgezett almával nem járt sikerrel, hatalmas átkot bocsájt a mesebirodalmora. Valamennyi mesehős átkerül Maine állam Storybrook nevű városába, egy mágia nélküli helyre, ahol nem emlékeznek előző életükre, csupán Regina, aki polgármesterasszonyként uralkodik az egymástól elválasztott meseszereplők boldogtalan sorsa felett. Azonban a jóslat egy megmentőről szól, aki idővel megtöri az átkot. A megmentő nem más, mint Hófehérke felnőtt lánya, Emma, aki a világunkban felnőlve nem hisz a varázslat létezésében. Emmát kisfia, Henry ébreszti rá végzetére. 

A sorozat számos mesefigurát felvonultat, megmutatva életüket, motivációjukat, így a sorozat negatív figurái: a Gonosz Királynő, Zörgőfürge (Rumpelstiltskin) és Cora, a Szívkirálynő is árnyalt, hús vér emberekként bukkan fel. A híres mesehősök közt foglal helyet Piroska is, a Storybrooki Ruby alteregójával, aki Hófehérke barátnője, és valójában maga a farkas is.

Hemlock grove évadkritika

  2013.08.12. 18:15

Tagadhatatlan, hogy a vámpírok és vérfarkasok napjaink igencsak közkedvelt figurái lettek (lásd Alkonyat). Jelen darab, amely egyébként egy 13 részes sorozat, viszont félig-meddig szakítani próbál a mai tendenciával, és igyekszik úgy bemutatni ezeket a lényeket, mint amilyennek ismertük őket Edward Cullen előtt: vérszomjas és számító szörnyetegeknek. Bár van romantika, és van szex, méghozzá rengeteg, de nem bájos, nem rózsaszín, hanem mocskos, naturalisztikus, és már-már bestiális (és szokatlanul sokszor leszbikus, egy sorozathoz képest). Ha pedig már vérfarkasokról és vámpírokról van szó, van benne vér is, bár talán aránytalan összetételben. A kezdő képeken egy rémült lányt lehet látni, aki menekül valami elől. A valamit nem mutatja a kamera, de a zseniális operatőri munka mégis megteszi a hatását, elvégre nincs rémisztőbb az ismeretlennél, így mikor a játszótérre menekült rémült hajadont az a borzalmas erő kirántja a játszóházból, majd a kamera mutatja fekete vérben úszó hulláját, amely ide-oda rázkódik a ropogó, rágcsáló hangok kíséretében, hát... nagyon félelmetes. Efféle borzalom azonban nem is történik az egész sorozat alatt jóformán, míg a legutolsó rész elvarrt, illetve nyitva hagyott szálai, és a töménytelen mennyiségű horror-fordulat kárpótol mindenkit: megérte kitartani!
Miért is? Miről szól pontosan a Helmock grove?
Helmock grove egy álmos kis amerikai város, ahova új lakók érkeznek: a cigány Peter Rumancek, és az anyja. A torzonborz kamasz hamar témává válik a fiatalok körében, akik azt terjesztik róla, hogy vérfarkas. Mint kiderül, nem is lőttek nagyon mellé. A probléma az, hogy telihold idején brutális, a fent említett támadások érik a város lakosságát. Egy ismeretlen fenevad, a "démon kutya" kegyetlen módon kizsigerel 2 kamasz lányt. A szóbeszéd azonnal Petert kezdi gyanúsítani. Peter mellé áll azonban a város "hercege", a helyi megalomán cég örököse, Roman Godfrey, torz kinézetű, ám annál tisztább szívű húga, Shelley, és unokahúga, Letha, akibe szerelmes lesz. Együtt indulnak a "démon kutya" nyomába, hogy a következő telihold előtt megtalálják, azonban több bonyodalom is megnehezíti a nyomozásukat: a város középpontjában álló torony, ahol egy bizonyos Dr. Pryce folytat titokzatos kísérletet, egy titkos társasághoz tartozó nyomozónő, de maga Roman anyja, Olívia is (az X-men filmekből ismerős Famke Jenssen) sötét múlttal bír. 
Miért is kell kitartani? Azért, mert a Hemlock grove a gore-ra hajazó trailerjével ellentétben egy nagyon komótosan haladó sorozat, amiben a legelején és a legvégén kívül jóformán "semmi sem" történik. Látszólag. Sok elejtett mondatot, utalást, álmot és halucinációt ugyanis csak a legvégére magyaráznak meg. Azért varázsolt el mégis a sorozat, mert érdekes atmoszférájával a Ginger snaps- Vérszomj című horrorra emlékeztetett, amely életem első farkasemberes filmje volt. Vészjósló, baljós hangulatú, sötét, illetve roppantul realisztikusnak ható thriller, a felszín alatt pedig valójában egy családi dráma. Tehát aki akar valami igényesebb vérfarkasos-vámpíros sorozatot nézni, annak a Helmock grove című remeket feltétlenül látnia kell.

Fehér Warg

  2013.01.15. 09:17
Peter Jackson 2012-es A hobbit című filmje felturbózott változata Tolkien azonos című regényének, amely 13 törp, és Zsákos Bilbó utazását meséli el, akik szeretnék visszaszerezni a Magányos hegyben lévő királyságot, és az ellopott mesés kincseket a zordon sárkánytól, Smaugtól. A film számtalan továbbgondolást is adott. Az egyik ilyen szál egy új ellenfél, a sápadt ork, Azog beírása volt, aki egy fehér Warg lovasa.

The Grey- Fehér pokol

Fehér  2012.02.16. 19:12

A Lima Neeson által megformált Ottway nevű vadász azért felelős, hogy távol tartsa a farkasokat az alaszkai településektől. Egy olajfúrótoronyba tart a munkásokkal egy repülővel, mikor a gép lezuhan Alaszka egy kietlen, ember nem lakta pontján. Neki, és a túlélőknek minden leleményességükre szüksége van, hogy feltalálják magukat, mert olyan helyre tették be a lábukat, ahol még a természet az úr, és kíméletlenül elbánik azokkal, akik nem mutatnak iránta tiszteletet  erőt, ugyanis nem csak a zord időjárás és a hideg fenyegeti őket, de egy hatalmas farkasfalka vadászerületére kerültek. 

Nagyon jó film, és elgondolkodtató, amely a túlélésről szóló filmek valamennyi kellékét felvonultatja: vad folyók, meredek hegyoldalak, a szereplők is egytől egyig szimpatikusak és életszerűek, azonban semmi sem menti meg őket a kegyetlen valóságtól.

Into the woods

  2011.09.17. 19:34
A Piroska és a farkas egy színpadi feldolgozása. A Broadwayen a farkas szokatlanul élethű kosztümben lépett színpadra, állkapcsa mozgott, megjelenése nem kevés szexualitást tartalmazott és pedofilikus morbiditást a kislány oldalán a nézőkből pajzán kuncogást kiváltó farkas pénisz miatt, amely a jelmez részeként a lábai közt fityegett.

Don Kartács

Fehér  2011.07.31. 12:27

A Dzsungel könyve című Disney rajzfilmből alapul vett karakterekkel (Balu, Lajcsi, Sír Kán) készült Balu kapitány című sorozat egyik visszatérő gonosz szereplője az égi kalóz, Don Kartács, személy szerint az én egyik kedvenc karakterem, de sokan másoknak is, a gyerekek ugyanis rajongtak különleges hanglejtéseiért és spanyolos akcentusáért Háda János zseniális munkájában. Faját illetően azonban a mai napig nincs egyértelmű magyarázat, hogy farkas, vagy róka-e, ugyanis mindkét állat egyértelmű alakban feltűnik a mesében.  Az RTL klub újraszinkronizálta és fordította sajnos az eredetit meg sem közelítő minőségben, és sok hangot lecseréltek, de Kartács hangja megmaradt szerencsére.

Trónok harca

Fehér  2011.07.04. 09:40

George R.R. Martin Tűz és jég dala regényciklusának első kötetét az HBO Trónok harca címmel sugározta. Egy fantasy sorozatról van szó, amely azonban inkább tűnik ál-történelmi történetnek, ugyanis emberek a szereplői. A Hét királyságban játszódik, ahol különböző házak, családok harcolnak ármányok, cselszövések közepette a Vastrón feletti uralomért. A történet középpontjában a fagyos északon élő Stark család áll, amelynek címer állata a farkas. A történet elején árva rémfarkas kölyköket talál Lord Stark, amelyeket gyermekeinek ajándékoz.

A lány és a farkas

Fehér  2011.07.04. 09:23

Az Alkonyat rendezője új dimenzióba helyezte Piroska és a farkas történetét. Felnőtteknek szóló filmről van szó. Borongós, különös atmoszférájú, mégis erotikus lélegzetvételű művet láthatunk. Egy falut vérfarkas tart rettegésben, ezért a Gary Oldman által játszott Solomon atyát hívják segítségül. De vajon mely hatalom a veszélyesebb? A vérfarkas, vagy a fanatikus pap? A faluban élő Valeria ráadásul további nehézségek elé néz, ugyanis felszínre kerülnek családjának titkai, két udvarló is ostromolja, emellett a farkas is őt akarja. De vajon ki a farkas, mikor a faluban mindenki gyanús szemmel néz rá?

A történetben megtalálhatóak a mese klasszikus elemei. Erdei ház, hatalmas farkas, vörös köpeny, illetve a történet védjegyeként szolgáló nagymamás jelenet is.

SPOILER

A vége, amely sok országban alternatív befejezés csupán, de nálunk a kiadott dvd-re ez került fel a mozis verzió helyett, nagyon emlékezetes. Valerie szerelmét megharapja a vérfarkas, ezért a fiú elhagyja őt, viszont előtte még egymáséi lesznek, majd a lány az erdőben folytatja magányos életét egy kis házban. Az utolsó képsorokon azonban Valerie kimegy éjszaka, miközben a telihold felkel, majd annak fényudvarában felbukkan a hatalmas fekete farkas, szelíden rátekint, miközben a lány kezében ott pihen a csecsemő.

Fagyás

Fehér  2011.01.16. 13:24
A dráma-thriller műfajú film középpontjában három szerencsétlen fiatal áll, akiknek véletlenül egy sífelvonón rekednek. Az először felháborodott düh szépen-lassan fagyos rémületté válik számukra, amint kialszanak körülöttük a fények, és körülfogja őket a hideg éjszaka. A dermesztő magasságban rájuk tör a kíméletlen tél, a hó kisebesíti a bőrüket, ám a fagyhalál mellett egy sokkalta hátborzongatóbb dologgal is szembe kell nézniük, miután az egyikőjük más lehetőség híján önként leugrik a mélybe és kitöri a lábát. Ugyanis ekkor megjelennek a várszomjas farkasok...

Alfa és Omega

Fehér  2011.01.16. 13:18
A bájos mese két farkas útját követi nyomon, akik territóriumukra szeretnének visszajutni, hogy megelőzzék a falkák közti háborút egy érdekházassággal, ám ahogy lenni szokott szerelmesek lesznek egymásba kalandjaik során, amely közben összeakasztják a bajszukat néhány medvével és találkoznak egy golf-mániás lúddal is.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find Your Paradise
Made by Carcharoth
 
Avatar
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
Find your Paradise
 
Avatar
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Warning!
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Find your Paradise
Made by Carcharoth
 
Warning!
 
Find your Paradise
 
Warning!

Figyelj a korhatárra!

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról